Меню
Вашите продукти

Планински велосипед SPRINT APOLON 29" 2020

Планински велосипед SPRINT APOLON 29" 2020
Планински велосипед SPRINT APOLON 29" 2020
New 0% лихва 0% лихва
Планински велосипед SPRINT APOLON 29" 2020
Планински велосипед SPRINT APOLON 29" 2020
Планински велосипед SPRINT APOLON 29" 2020
2 години гаранция
Всички велосипеди с 2 години гаранция
Купи този велосипед с 0% лихва
Плати го на шест равни месечни вноски
  939.00лв

  Опции

   Виж схеми на изплащане:
  tbi_logobnp_logounicredit_logo
  Спецификации
  ВилкаROCKSHOX, FS XC30 TK CROWN ADJUST 29"
  ЧашкаFEIMIN FP-H868-PX, 1 1/8"-1.5"
  КурбелиShimano ALTUS FC-M2000, FOR REAR 9-SPEED, дължина 170MM, 40-30-22T с предпазител
  ВеригаKMC X9
  ОбтегачShimano ALIVIO, 9-скорости
  ДерайльорShimano ALTUS FD-M2000, FOR 3X9, TOP-SWING, DUAL-PULL, 34.9MM BAN D, CS-ANGLE: 66-69, FOR TOP GEAR:40T, CL:50MM
  ВенецShimano CASSETTE SPROCKET, CS-HG200-9, 9-скорости, 11-13-15-17-20-23-26-30-36T
  ДжантиWHEEL 28"-622 Mach1
  ГумиSCHWALBE, SMART SAM K-GUARD, 29x2.25
  КормилоZOOM MTB-AL-320BTFOV (ISO-M) (31.8), дължина 720mm, RISE: 20mmx и издигане 6°
  ЛапаZOOM, TDS-C301-8FOV (ISO-M), дължина 75mm.x28.6mm, BAR BORE 31.8, алуминиева, издигане 6°, HEIGHT: 41mm
  СедалкаSELLE ITALIA X-BASE
  Колче за седалкаZOOM SP-C255 (ISO-M), ALLOY, размер 31.6, дължина 350mm
  Тегло15.3 кг.
  Страна на произходБългария

  SPRINT е един от разпознаваемите брандове, когато става въпрос за колоездене, а само преди няколко дни на пазара се появи най-новото им предложение в категорията планински велосипеди - APOLON 29"

  SPRINT APOLON 29” е изключително достъпен и модерен маунтин байк, който може да бъде ваш само 939.00 лв. Макар и велосипед от начален клас с не много висок капацитет на натоварване (използване при по-благоприятни планински терени), устройството му позволява да бъде надграден с по-висок клас компоненти в бъдеще. Задвижващите му части - венец, обтегач, дерайльор и курбели, са изцяло на Shimano, а заключващата вилка е ROCKSHOX. Лекотата, с която впечатлява цялостната конструкция - алуминиева рамка и конусовидна челна тръба, вътрешно окабеляване, наред с виското качеството на елементите му, ще ви достави максимума от удоволствието при планинските преходи.

  Рамката на велосипеда, като структурен негов компонент, допринася за цялостното движение и модерния вид на модела. В това отношение SPRINT APOLON 29” е напълно конкурентен планински модел - разполага с достатъчно просторна предна част и компактен заден триъгълник, наред с подходящия челен ъгъл и умерена дължина на лапата, моделът би бил отличен избор за начинаещи маунтин байк любители. APOLON 29” би заинтригувал и по-опитните планиснки велосипедисти, тъй като с много добра инвестиция биха могли да се  снабдят с достатъчно класен велосипед. Не на последно място си струва да споменем и гумите SCHWALBE, които ще ви осигурят нужното сцепление при различните планински терени.

  Напишете мнение

  Забележка: HTML не се потдържа!
  Лош Добър
  Тест за сигурност

  Какво покрива гаранцията на производителя?
   

  Гаранцията на производителя покрива дефекти в изработката и компонентите на велосипеда, риска от повреда по време на транспорт на велосипеди, които са продадени и асемблирани изцяло от оторизиран представител на Sprint. Велосипедите Sprint ще се наричат „Продукт" в следващите части на гаранцията.

  Какъв срок покрива гаранцията на производителя? 
   

  Гаранцията на производителя е със срок от 2(две) години и е валидна от датата на закупуване на Продукта. Прилага се само спрямо регистрирания първоначален собственик на Продукта. Прехвърлянето на Продукта от първия собственик на друг води до анулиране на гаранцията.
   
  Гаранцията за рамките и вилките (ако вилката е Sprint) може да бъде удължена до срок от 3(три) години, в случай, че велосипедът се регистрира онлайн в секцията "Регистрирай твоя велосипед". Удължената гаранция ще се прилага само за Продукти, закупени и регистрирани след 20.02.2017 г., при условие, че онлайн регистрацията е извършена в рамките на 14 дни от закупуването на Продукта.

  Гаранцията на производителя ще бъде приложена в случай, че се изпълняват условията по годишното обслужване на Продукта, съгласно предоставените инструкции за поддръжка в упътването и препоръките от оторизираните представители на Sprint.
  Извършеното годишно обслужване трябва да бъде потвърдено с подпис и печат. В случай, че такова не е изпълнено, срокът на гаранцията се намаля от 3(три) на 2(две) години.
  Гаранцията покрива поправен или заменен Продукт за останалия срок от оригиналната гаранция, до степен позволена от закона. 
  Всички гаранции предположени от закона са ограничени до срок от максимум 3(три) години (при налична регистрация на Sprint велосипед), респективно 2(две) години, от датата на покупка на Продукта, освен ако закона изрично не посочва по-кратък срок и са ограничени до първия собственик на Продукта.
  Какво ще направи Sprint?
   
  Sprint ще замени с Продукт с подобен вид и качество или поправи дефектен Продукт, или ще Ви възстанови заплатената сума (като свидетелство ще служи Вашата касова бележка от покупката на Продукта). Разходите, свързани със заменянето на които и да са не дефектни части, са за сметка и се заплащат от собственика на Продукта. В такъв случай, Вие ще бъдете уведомени за наложителността за замяната на не дефектни части, така че да може да организирате и приоритизирате разходите си.


  Какво не покрива гаранцията?

  Гаранцията не покрива: 

  • Продукти, отдавани под наем; 
  • Велосипеди за състезания, тестове и демонстрации (демо велосипеди); 
  • Ненапълно асемблирани велосипеди; 
  • Повреди, възникнали поради - злополуки, небрежност, неправилно третиране, злоупотреба, неправилна употреба, неправилно асемблиране; 
  • Повреди, възникнали поради несъобразяване с препоръчителните условия за поддръжка и използване; 
  • Повреди, възникнали поради неправилно или неточно извършена поддръжка или ремонт, извършени от който и да е различен от официален представител на Sprint;
  • Повреди, възникнали поради използването на части и приспособления, несъответстващи на Продукта и промяната на Продукта.


  Гаранцията не покрива дефекти, дължащи се на нормалното износване на компонентите: 

  • Гуми (вътрешни и външни); 
  • Накладки на спирачки;
  • Падове на V brake/спирачки); 
  • Жила, капсули(метални, пластмасови); 
  • Педали; 
  • Ръкохватки на кормилото; 
  • Верига; 
  • Фарове; 
  • Бутилка за вода


  Всички Продукти имат включено упътване. Моля следвайте внимателно инструкциите в упътването или тези поставени на Продукта. В рамките на позволеното от закона, последващи и случайни наранявания не се покриват от гаранцията.

  Как може да предявите иск по тази гаранция?
   

  За да предявите иск по гаранцията, Вашата първа стъпка е да уведомите Sprint и/или локалния оторизиран представител на Sprint за предявения дефект, в рамките на гаранционния период. Второ, трябва да предоставите Продукта за навременна инспекция от Sprint. Моля свържете се с Вашия официален Sprint дилър, обадете се на обслужване на клиенти на Sprint. Всички върнати Продукти трябва да са придружени с доказателство за покупка (обикновено това е касовата бележка) от официален Sprint дилър. В противен случай гаранцията няма да бъде призната. 

  Копие от Протокол за предаване на Продукта (ще намерите непопълнен на гърба на упътването) ще остане при Sprint дилъра, след приемане и подпис от собственика на Продукта. Задължително е показването на протокола при предаването на дефектна част в случай на иск по гаранцията, както и на доказателство за извършена покупка, в противен случай гаранцията няма да бъде призната.
  Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.
  Повече информация за „бисквитките“ може да намерите в раздела ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ