Меню
Вашите продукти

Планински велосипед SPRINT APOLON PRO 27,5" 2020

Планински велосипед SPRINT APOLON PRO 27,5" 2020
New 0% лихва
Планински велосипед SPRINT APOLON PRO 27,5" 2020
2 години гаранция
Всички велосипеди с 2 години гаранция
Купи този велосипед с 0% лихва
Плати го на шест равни месечни вноски
  1,049.00лв

  Опции

   Виж схеми на изплащане:
  tbi_logobnp_logounicredit_logo
  Спецификации
  РамкаSUPERLIGHT ALLOY, HYDROFORMED TUBING, TAPPERED HEAD TUBE, INNER CABLE ROUTING
  ВилкаROCKSHOX FS XC30 TK CROWN ADJUST 27" QR COIL 100mm
  ЧашкаH156E, 1-1/8"-1.5", SEMI-CARTRIDGE,
  КурбелиShimano FC-MT200, FOR REAR 9-SPEED, 2-PCS FC, 170mm 40-30-22T
  ПедалиXERAMA SP-102 ONE PIECE ALLOY BODY
  ВеригаShimano CN-HG53, 114 LINKS FOR 9 SPEED
  ОбтегачShimano DEORE RD-M591-L-SGS, 9-Скорости
  ДерайльорShimano FD-M3000, ACERA, TOP-SWING DUAL-PULL
  КомандиShimano ACERA SHIFT LEVER SL-M3000-L, ACERA, LEFT, 27 Скорости
  ВенецShimano CS-HG200-9, 9 скорости, 11-13-15-17-20-23-26-30-34T
  ДжантиMAXTEC 28"-622 Mach1-MC40-BLK
  Предна главинаShimano M3050, алуминий, 32 отвора, система за бързо освобождаване (QR)
  Задна главинаShimano M3050, алуминий, 32 отвора, система за бързо освобождаване (QR)
  ГумиSCHWALBE SMART SAM K-GUARD, 27,5x2.25
  КормилоMAXTEC MTB-AL-320BTFOV (31.8), дължина 720mm, RISE: 20mmx 6 DEG.
  ЛапаMAXTEC, TDS-C301-8FOV 31.8, ALLOY, RISE:-6D
  СедалкаSELLE ITALIA X3
  Колче за седалкаHL SP-C255, Алуминий, 31.6, макс. височина 300мм.
  Предна спирачкаХидравлична дискова Shimano BL-M315
  Задна спирачкаХидравлична дискова Shimano BL-M315
  Тегло14.3 kg
  Страна на произходБългария

  Новият SPRINT Apolon Pro 27,5” идва с обновена алуминиева рамка, която осигурява лекота по време на каране. Използваната технология за хидроформовани профили на тръбите гарантира отлична здравина и издръжливост на рамката, като едновременно с това тя допринася за цялостната модерна визия на колелото.

  Apolon Pro 27,5” моделът на Sprint попада в категорията планински велосипеди, пригодени за любителско и комбинирано каране. Велосипедът се предлага на изключително достъпната цена  от 1049 лв., което е отлично попадение за колело от този клас. Задвижващата система на модела е оборудвана от Shimano - гарант за качество и лекота при движение. Предната амортисьорна вилка намалява вибрациите и неутрализира неравностите по различните терени. Велосипедът идва във вариант с 29" размер на колелата и размери на рамката от 400 мм, 440 мм или 480 мм. Хидравлични дискови спирачки на Shimano се грижат за сигурността ви по време на каране.

  Apolon Pro 27,5” би представлявал интерес както за професионалистите, така и за начинаещите в колоезденето. А ако търсите висококачествен велосипед, еднакво добър за градски и извънградски терени, при това на добра цена - SPRINT Apolon Pro 27,5” е вашето колело.

  Напишете мнение

  Забележка: HTML не се потдържа!
  Лош Добър
  Тест за сигурност

  Какво покрива гаранцията на производителя?
   

  Гаранцията на производителя покрива дефекти в изработката и компонентите на велосипеда, риска от повреда по време на транспорт на велосипеди, които са продадени и асемблирани изцяло от оторизиран представител на Sprint. Велосипедите Sprint ще се наричат „Продукт" в следващите части на гаранцията.

  Какъв срок покрива гаранцията на производителя? 
   

  Гаранцията на производителя е със срок от 2(две) години и е валидна от датата на закупуване на Продукта. Прилага се само спрямо регистрирания първоначален собственик на Продукта. Прехвърлянето на Продукта от първия собственик на друг води до анулиране на гаранцията.
   
  Гаранцията за рамките и вилките (ако вилката е Sprint) може да бъде удължена до срок от 3(три) години, в случай, че велосипедът се регистрира онлайн в секцията "Регистрирай твоя велосипед". Удължената гаранция ще се прилага само за Продукти, закупени и регистрирани след 20.02.2017 г., при условие, че онлайн регистрацията е извършена в рамките на 14 дни от закупуването на Продукта.

  Гаранцията на производителя ще бъде приложена в случай, че се изпълняват условията по годишното обслужване на Продукта, съгласно предоставените инструкции за поддръжка в упътването и препоръките от оторизираните представители на Sprint.
  Извършеното годишно обслужване трябва да бъде потвърдено с подпис и печат. В случай, че такова не е изпълнено, срокът на гаранцията се намаля от 3(три) на 2(две) години.
  Гаранцията покрива поправен или заменен Продукт за останалия срок от оригиналната гаранция, до степен позволена от закона. 
  Всички гаранции предположени от закона са ограничени до срок от максимум 3(три) години (при налична регистрация на Sprint велосипед), респективно 2(две) години, от датата на покупка на Продукта, освен ако закона изрично не посочва по-кратък срок и са ограничени до първия собственик на Продукта.
  Какво ще направи Sprint?
   
  Sprint ще замени с Продукт с подобен вид и качество или поправи дефектен Продукт, или ще Ви възстанови заплатената сума (като свидетелство ще служи Вашата касова бележка от покупката на Продукта). Разходите, свързани със заменянето на които и да са не дефектни части, са за сметка и се заплащат от собственика на Продукта. В такъв случай, Вие ще бъдете уведомени за наложителността за замяната на не дефектни части, така че да може да организирате и приоритизирате разходите си.


  Какво не покрива гаранцията?

  Гаранцията не покрива: 

  • Продукти, отдавани под наем; 
  • Велосипеди за състезания, тестове и демонстрации (демо велосипеди); 
  • Ненапълно асемблирани велосипеди; 
  • Повреди, възникнали поради - злополуки, небрежност, неправилно третиране, злоупотреба, неправилна употреба, неправилно асемблиране; 
  • Повреди, възникнали поради несъобразяване с препоръчителните условия за поддръжка и използване; 
  • Повреди, възникнали поради неправилно или неточно извършена поддръжка или ремонт, извършени от който и да е различен от официален представител на Sprint;
  • Повреди, възникнали поради използването на части и приспособления, несъответстващи на Продукта и промяната на Продукта.


  Гаранцията не покрива дефекти, дължащи се на нормалното износване на компонентите: 

  • Гуми (вътрешни и външни); 
  • Накладки на спирачки;
  • Падове на V brake/спирачки); 
  • Жила, капсули(метални, пластмасови); 
  • Педали; 
  • Ръкохватки на кормилото; 
  • Верига; 
  • Фарове; 
  • Бутилка за вода


  Всички Продукти имат включено упътване. Моля следвайте внимателно инструкциите в упътването или тези поставени на Продукта. В рамките на позволеното от закона, последващи и случайни наранявания не се покриват от гаранцията.

  Как може да предявите иск по тази гаранция?
   

  За да предявите иск по гаранцията, Вашата първа стъпка е да уведомите Sprint и/или локалния оторизиран представител на Sprint за предявения дефект, в рамките на гаранционния период. Второ, трябва да предоставите Продукта за навременна инспекция от Sprint. Моля свържете се с Вашия официален Sprint дилър, обадете се на обслужване на клиенти на Sprint. Всички върнати Продукти трябва да са придружени с доказателство за покупка (обикновено това е касовата бележка) от официален Sprint дилър. В противен случай гаранцията няма да бъде призната. 

  Копие от Протокол за предаване на Продукта (ще намерите непопълнен на гърба на упътването) ще остане при Sprint дилъра, след приемане и подпис от собственика на Продукта. Задължително е показването на протокола при предаването на дефектна част в случай на иск по гаранцията, както и на доказателство за извършена покупка, в противен случай гаранцията няма да бъде призната.
  Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.
  Повече информация за „бисквитките“ може да намерите в раздела ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ