Меню
Вашите продукти

Електрически велосипеди

Марка: CROSS Модел: ELEGRA MAN
Рамка Алуминиева – ALLOY 6061 Wave тип, за вътрешни скорости и V-brake тип спирачки.С конзола за централно интегриран ел. мотор и кухини за скрито преминаване на кабелите. Цвят -черен мат, със стикери под прахов лак, устойчив на удари и надраскване. Височини: 450 / 500..
3,699.00лв
Марка: ShockBlaze Модел: HARMONY MAN NEXUS 8 VBR 28" 2018
Велосипедът Shockblaze HARMONY MAN NEXUS 8 VBR е създаден да предостави на „мъжката част" от велосипедистите ново преживяване по време на колоездене. Иновативната система на SHIMANO за асистиране по време на каране - STEPS, леката алуминиева рамка и главина с вътрешни скорости на SHIMANO от класа NE..
3,459.00лв
Марка: ShockBlaze Модел: R7 ELITE E8000 27,5" 2017
Предната тръба с конусовидния си дизайн прави предната част на рамката по-твърда и предоставя повече комфорт и контрол върху управлението дори и по тежък терен. Липсата на допълнителни чашки за лагерите допринася за намаляване общото тегло на рамката.Рамките на велосипедите са изработени от високока..
4,049.00лв
Марка: ShockBlaze Модел: R7 TEAM E8000 27,5" 2017
Предната тръба с конусовидния си дизайн прави предната част на рамката по-твърда и предоставя повече комфорт и контрол върху управлението дори и по тежък терен. Липсата на допълнителни чашки за лагерите допринася за намаляване общото тегло на рамката.Рамките на велосипедите са изработени от високока..
4,249.00лв
Марка: DRAG Модел: Motive steps i-8 2017
Електрически велосипед DRAG с Easy Step дизайн на рамката, подходящ за всички възрастови групи както за жени, така и за мъже. Лесен за ползване в градски условия...
3,290.00лв
Електрически велосипед LEADER Marsielle 26"
Разпродаден
Марка: LEADER Модел: Marsielle 26"
Рамка: 26" 450mm, Алуминиева Вилка: 26’’ твърда стоманена 1 1/8 Команда: Shimano Revo Shift 3 Gears Курбел: DK11-132G AL, една плоча - 38T, алуминиев, 170мм. Заден Венец: Sprocket 19T Верига: KMC Z610 Спирачки: V-Brk TX117 Кормилни лагери: Thread XURI XR-K1 SI 1 1/8 ST ..
1,399.00лв
Електрически велосипед CROSS ELEMENT 27,5" Електрически велосипед CROSS ELEMENT 27,5"
Разпродаден
Марка: CROSS Модел: ELEMENT 27,5"
Frame Group FRAME 27,5" Alloy hardtail PLUS ICR tapered, rear thru axle * KNK FORK FS RCNS RL R 2927+B SA 100 DFBS 51T * 00.4019.342.014 REMOTE CONTROL RM ONELOC SPRINT TALL RIGHT ..
5,579.00лв
Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)

Електрическият велосипед е модерен тип велосипед, който подпомага задвижването чрез електрически двигател, батерия и контролер. С успешното “въвеждане” на тези компоненти в класическите велосипеди, въртенето на педалите е по-лесно отвсякога. Запазил визията на обикновеното колело, електрическият велосипед изцяло разчупва статуквото за предназначение и възможностите на този тип превозно средство. 

Ние от BGbike непрестанно се стараем да усъвършенстваме нашата продуктова гама, която да е в крак с последните иновации и новопоявили се подобрения. По тази причина сега можете да намерите широк набор от различни разновидности електрически велосипеди, които ще ви накарат да искате да си ги купите. 

Но какво ни предлагат те пред обикновените колелета и защо ролята им така бързо нарасна в динамичния свят на градските хора по света? 

Основни предимства на електрическите велосипеди

Колелото само по себе си е изключително екологичен транспорт, масовата употреба на който би могъл да намали значително вредните емисии, особено в по-големите градове. Но често хората се отказват от употребата му като возило от точка до точка заради по-бавната скорост и по-дългото време за пътуване. Това вече е минало. Електрическите велосипеди развиват осезаемо по-висока скорост от класическите такива. Подобно обаче на употребата на обикновените колелета, вие оставате независим от задръстванията в града и графика на обществения транспорт; 

Недобрата физическа форма или претърпяна в миналото травма са други негативни предпоставки, които тласкат хората към удобството на автомобила или градския транспорт. Но сега вече с помощта на асистираното управление на електрическите велосипеди това може да бъде преодоляно. Управлението на двуколесното превозно средство е сравнително улеснено и за тези, които просто искат да достигнат до по-стръмни наклони в планината, предлагащи спиращи дъха гледки; 

Смело можем да кажем, че електрическите велосипеди са икономично превозно средство. За разлика от колите, пътуването с тях е освободено от всякакъв тип такси, винетки и данъци, а разходът за зареждането на батерията е минимален; 

Ако оставате с представата, че карането на електрически велосипед не изисква никакво физическо натоварване от страна на водача и с него не може да се спортува, то това определено не е така. Ако искате да се поизпотите и да напрегнете всичките си мускули, то имате възможност да ползвате електрическия велосипед като съвсем обикновено колело, което се задвижва изцяло с усилията на вашите крака.

Не правете компромис по отношение на качество, динамика и безопасност. Покупката на електрически велосипед е инвестиция в бъдещето, но за да се ползвате от всички предимства на този тип транспорт, доверете се на фирма, която познава нуждата на своите клиенти. Ние от BGbike ви предлагаме български електрически велосипеди на атрактивни цени с възможност за безлихвен кредит. В онлайн магазин за велосипеди и аксесоари BGBike можете да направите своя избор сред голямо разнообразие от налични електрически велосипеди на доказани в сферата марки. Стараем се да поддържаме широк спектър от модели и цени, така че всеки от нашите доверители да може да намери това, което търси при нас. При нужда от допълнителна информация или помощ, обърнете се към нашия екип, който ще ви помогне да направите най-правилния избор за вашия електрически велосипед. 

Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.
Повече информация за „бисквитките“ може да намерите в раздела ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ