Меню
Вашите продукти

Тротинетки

Марка: Zycom Модел: Globber My Free Fixed
Тротинетката My Free Fixed е здрава и стабилна. Благодарение на ниския си център на тежестта детето ви ще се научи да я кара много лесно.   – Копче за заключване на кормилото в предната част , за да стане ученето по-лесно – Височината на кормилото е фиксирана с височина 58см – Удобн..
100.00лв
Марка: Zycom Модел: Globber My Too Fix Up
Тротинетка, подходяща за поотраснали деца, които търсят забавен и безопасен начин за придвижване. – Регулируема на височина телескопична алуминиева дръжка с Т-образно кормило– Ергономични ръкохватки– Дъската е с EVA гумирано покритие, за да не се хлъзга– Цветовете не избледняват от слънцето– Ко..
139.00лв
Марка: Zycom Модел: Scooter Easy Ride 200
Скутер с класически вид и уникален хидравличен механизъм за сгъване.   – Регулируемо на височина кормило – Задна спирачка – Колела: 200мм. – Комфортн грипове – За деца над 8 годишна възраст – Размери: 90см x 100см x 35см – Става и за възрастни. – За натоварване до 100кг...
199.00лв
Марка: Zycom Модел: Scooter Easy Ride 230
Сгъваема тротинетка, подходяща както за деца, така и за възрастни.   – Височина / широчина на кормилото: 34.25″ (от дъската) x 14.25″ – Стоманена вилка – Размери на дъската: 22.5″ x 5″ (571 x 127mm) – Место за краката на дъската: 13.5″ (342mm) – Колела: 230mm – Става и за въ..
189.00лв
Марка: Zycom Модел: Scooter Zinger
Zycom Zinger e тротинетка с три колела, която е създадена с цел да развие баланса у детето ви, докато то се забавлява с нея. Уникалният й механизъм за завиване и по-широката дъска правят ученето по-лесно.   – За деца на възраст над 5 години – Кормилото се регулира на височина с три степени – ..
169.00лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)


Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.
Повече информация за „бисквитките“ може да намерите в раздела ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ