Меню
Вашите продукти

Блог на BGbike RSS Feed

04 Jun Как да изберем детски велосипед?
BGBike.bg 0 390
Едно от любимите занимания на децата е да карат колело. Може би и вие си спомняте за момента, в който са ви подарили първия нов велосипед, с чувство на умиление, а и с нотка носталгия. Изхождайки от предимствата, с които се характеризира карането на ..
01 Jun Размерът на гумите
BGBike.bg 0 599
Размерът на гумите не единственият определящ фактор за типа велосипед. Днес от значение са и други компоненти в геометрията на велосипеда, които е добре да съобразите при търсенето на най-подходящото за вас колело. Неотдавна стандартът за велосипед з..
26 May COVID-19 и колоезденето - положителните “последици”, които заслужават внимание
BGBike.bg 0 184
Затварянето на граници, спирането на производства и недостигът на работна ръка са само част от нещата, които кризата, предизвикана от COVID-19, повлече след себе си. Пандемията се разпростря по целия свят и преобърна представите и плановете на много ..
01 May Намалени велосипеди CROSS в BGbike.bg през месец Май
BGBike.bg 1 883
Търсиш високо качество на достъпни цени? Ние знаем това и имаме нещо за теб. През целия месец Април в BGBIKE има предложения, които определено не са за изпускане:  ●       Планинският велосипед CROSS GRX 9 27,5" 2019 е идеален избор за начален клас к..
07 Apr Всички велосипеди на изплащане без оскъпяване
BGBike.bg 0 1036
BGbike дава възможност да закупите велосипед без оскъпяване на шест равни месечни вноски. Възползвайте се от нашите промоционални предложения! Не отлагайте повече покупката на желания велосипед! Срок на изплащане: 6 месеца6 равни месечни ..
28 Mar Намалени велосипеди CROSS в BGbike.bg през месец Април
BGBike.bg 0 646
Търсиш високо качество на достъпни цени? Ние знаем това и имаме нещо за теб. През целия месец Април в BGBIKE има предложения, които определено не са за изпускане:  ●       Планинският велосипед CROSS GRX 9 29" 2019 е идеален избор за начален клас кол..
22 Mar Как да спортуваме в условията на социална изолация?
BGBike.bg 0 256
С последните мерки, които бяха приети във връзка със справяне с кризата с коронавируса у нас, възможностите за спорт на открито съвсем бяха ограничени. Единствената алтернатива за активност, при възможно най-голяма изолация, остават бягането и колоез..
01 Mar Намалени велосипеди CROSS в BGbike.bg през месец Март
BGBike.bg 0 656
Търсиш високо качество на достъпни цени? Ние знаем това и имаме нещо за теб. През целия месец март в BGBIKE има предложения, които определено не са за изпускане:  ●       Планинският велосипед CROSS GRX 7 29" DB 2019 е идеален избор за начален клас к..
26 Feb Намаление на всички велосипеди CROSS
BGBike.bg 0 626
Търсиш повод да си направиш дългоочакван подарък? Ето го и него - нека отбележим заедно Баба Марта с цели 15% отстъпка на всички налични велосипеди с марка CROSS.Кога? Намалението ще продължи цели 4 дни -  от 29 февруари до 3 март включително. Къде? ..
19 Feb В Пловдив почти всички булеварди са с обособена велоалея
BGBike.bg 0 391
Над 60 км е дължината на веломрежата в Пловдив, изградена и стопанисвана от Общината до момента. Най-голяма част от веломрежата в града - разстоянието от 37 км, бе изградена в рамките на реализиралия се голям транспортен проект - „Модернизация и разв..
10 Feb Какво представляват електрическите велосипеди - видове?
BGBike.bg 0 664
Днес на пазара можете да откриете голямо разнообразие от електрически велосипеди. Този факт, колкото полезен, толкова може да бъде и объркващ за потребителя, който за пръв път трябва да прави подобен избор. Затова нека обърнем внимание на този модере..
10 Feb 3 съвета как да прекарвате повече време с половинката си
BGBike.bg 0 164
Денят на Свети Валентин наближава и често тогава започваме да се замисляме за отношенията си с нашата половинка. Суетата около търсенето и купуването на атрактивни подаръци се обезсмисля, ако любимият ви човек не получава нужното внимание. В унисон с..
Показва 1 до 12 от 49 (5 страници)
Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.
Повече информация за „бисквитките“ може да намерите в раздела ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ