Меню
Вашите продукти

Блог на BGbike RSS Feed

19 Feb В Пловдив почти всички булеварди са с обособена велоалея
BGBike.bg 0 36
Над 60 км е дължината на веломрежата в Пловдив, изградена и стопанисвана от Общината до момента. Най-голяма част от веломрежата в града - разстоянието от 37 км, бе изградена в рамките на реализиралия се голям транспортен проект - „Модернизация и разв..
10 Feb Какво представляват електрическите велосипеди - видове?
BGBike.bg 0 173
Днес на пазара можете да откриете голямо разнообразие от електрически велосипеди. Този факт, колкото полезен, толкова може да бъде и объркващ за потребителя, който за пръв път трябва да прави подобен избор. Затова нека обърнем внимание на този модере..
10 Feb 3 съвета как да прекарвате повече време с половинката си
BGBike.bg 0 37
Денят на Свети Валентин наближава и често тогава започваме да се замисляме за отношенията си с нашата половинка. Суетата около търсенето и купуването на атрактивни подаръци се обезсмисля, ако любимият ви човек не получава нужното внимание. В унисон с..
27 Jan Основни компоненти на велосипеда?
BGBike.bg 0 134
Всеки любител колоездач е добре да познава цялостното устройство и компонентите на велосипеда си. Макар че по своето устройство велосипедът не представлява толкова сложен механизъм, с навлизането на съвременните технологии и прилагането на редица тех..
17 Jan Какво е геометрия на велосипеда?
BGBike.bg 0 141
Геометрията на велосипеда е важен аспект от неговото устройство, на който си струва да бъде обърнато специално внимание - както от страна на любителите колоездачи, така и от професионалните велосипедисти. Познавайки геометрията на велосипеда, вие мож..
13 Jan Какво трябва да знаете, преди да отидете с колело в планината през зимата?
BGBike.bg 0 112
За велосипедистите настъпването на зимата може да означава две неща - прибиране на колелото в гаража до идването на първите пролетни дни или вълнуващо предизвикателство и то не къде да е, а в планината. За авантюристите, които виждат в снега не пречк..
02 Jan Можем ли да превозваме велосипед с БДЖ?
BGBike.bg 0 98
Велосипедът винаги е бил един от най-добрите приятели на човека. Дали като средство за придвижване, или като хоби, той е неизменна част от живота на много хора. И като такава няма как да се разделим с него, дори и по време празниците. Можем ли обаче..
19 Dec Shockblaze - технологията прави качеството
BGBike.bg 0 258
За запалените байкъри няма значение дали навън е лято, или зима, за да се впуснат в поредното велоприключение. Нито времето, нито теренът биха могли да бъдат  фактор, когато водещ приоритет при избора на велосипед е най-доброто качество. Поради тази..
10 Dec Изобретиха велосипед с управление на двете гуми
BGBike.bg 0 92
Нашият свят е подвластен на иновациите, а производството на велосипеди не правиизключение. Този път обръщаме внимание на талантливия британски изобретател ДжеймсРобъртс, който грабна вниманието ни с интригуващ проект за колело с механика зауправление..
05 Dec 3 причини да изберете детско колело за коледен подарък
BGBike.bg 0 382
Декември е и отново идва онова време от годината, в което мислите за подаръци са по-актуални от всяка друга. И докато изборът на подарък за възрастен е една идея по-лесен, задачата да изберем подходящия такъв за детето често е далеч по-сложна. Малчуг..
01 Dec CROSS SPEEDSTER само за деца!
BGBike.bg 0 1231
Моделът ни CROSS SPEEDSTER характерно за него е общият триъгълен контур на леката алуминиева рамка. Тъй като децата са изключително активни, всички наши предложения имат характерната за МТВ спортна визия и съответната конструкция на основните си ко..
29 Jul Пазарувай онлайн с TBI Bank, спечели почивка мечта!
BGBike.bg 0 407
  Това лято от TBI Bank организират страхотна кампания, която Ви дава възможност да спечелите почивка мечта, като закупите велосипед на изплащане!    Как може да се включите? В кампанията могат да вземат участие всички пълнолетни физически..
Показва 1 до 12 от 40 (4 страници)
Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.
Повече информация за „бисквитките“ може да намерите в раздела ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ