Меню
Вашите продукти

Блог на BGbike RSS Feed

20 Jan Българските велосипеди CROSS - синоним на отлично качество и добра цена
BGBike.bg 0 22
Българската марка Cross е добрият пример в областта на велоиндустрията, която днес опровергава напълно споменаващото се понякога мнение, че “българското производство не струва”. Днес марката велосипеди Cross е синоним на отлично качество и добра цена..
17 Jan CROSS SPEEDSTER само за деца!
BGBike.bg 0 1698
Моделът ни CROSS SPEEDSTER характерно за него е общият триъгълен контур на леката алуминиева рамка. Тъй като децата са изключително активни, всички наши предложения имат характерната за МТВ спортна визия и съответната конструкция на основните си ко..
31 Aug Избор на заключващо устройство за велосипеда - какво трябва да знаем?
BGBike.bg 0 376
Изборът на надеждна заключваща система за вашия велосипед често може да се окаже доста труден. От своя страна, вземането на погрешно решение, когато става въпрос за ново заключващо устройство, може да остави колелото ви недостатъчно защитено и да го ..
25 Aug Ревю на THULE Xpress 970
BGBike.bg 0 2073
Thule 970 Xpress е проектиран така, че да може да се монтира на теглича на всеки автомобил. От Thule дори твърдят, че Xpress 970 е единственият на пазара, одобрен по ISO, багажник за велосипед, който се закрепва за теглич.    Капацитет Thule Xpres..
24 Aug Размерът на гумите
BGBike.bg 0 2774
Размерът на гумите не единственият определящ фактор за типа велосипед. Днес от значение са и други компоненти в геометрията на велосипеда, които е добре да съобразите при търсенето на най-подходящото за вас колело. Неотдавна стандартът за велосипед з..
04 Jun Как да изберем детски велосипед?
BGBike.bg 0 846
Едно от любимите занимания на децата е да карат колело. Може би и вие си спомняте за момента, в който са ви подарили първия нов велосипед, с чувство на умиление, а и с нотка носталгия. Изхождайки от предимствата, с които се характеризира карането на ..
26 May COVID-19 и колоезденето - положителните “последици”, които заслужават внимание
BGBike.bg 0 373
Затварянето на граници, спирането на производства и недостигът на работна ръка са само част от нещата, които кризата, предизвикана от COVID-19, повлече след себе си. Пандемията се разпростря по целия свят и преобърна представите и плановете на много ..
01 May Намалени велосипеди CROSS в BGbike.bg през месец Май
BGBike.bg 1 1197
Търсиш високо качество на достъпни цени? Ние знаем това и имаме нещо за теб. През целия месец Април в BGBIKE има предложения, които определено не са за изпускане:  ●       Планинският велосипед CROSS GRX 9 27,5" 2019 е идеален избор за начален клас к..
07 Apr Всички велосипеди на изплащане без оскъпяване
BGBike.bg 0 1386
BGbike дава възможност да закупите велосипед без оскъпяване на шест равни месечни вноски. Възползвайте се от нашите промоционални предложения! Не отлагайте повече покупката на желания велосипед!   Срок на изплащане: 6 месеца 6 равни месечни ..
28 Mar Намалени велосипеди CROSS в BGbike.bg през месец Април
BGBike.bg 0 944
Търсиш високо качество на достъпни цени? Ние знаем това и имаме нещо за теб. През целия месец Април в BGBIKE има предложения, които определено не са за изпускане:  ●       Планинският велосипед CROSS GRX 9 29" 2019 е идеален избор за начален клас кол..
22 Mar Как да спортуваме в условията на социална изолация?
BGBike.bg 0 370
С последните мерки, които бяха приети във връзка със справяне с кризата с коронавируса у нас, възможностите за спорт на открито съвсем бяха ограничени. Единствената алтернатива за активност, при възможно най-голяма изолация, остават бягането и колоез..
01 Mar Намалени велосипеди CROSS в BGbike.bg през месец Март
BGBike.bg 0 831
Търсиш високо качество на достъпни цени? Ние знаем това и имаме нещо за теб. През целия месец март в BGBIKE има предложения, които определено не са за изпускане:  ●       Планинският велосипед CROSS GRX 7 29" DB 2019 е идеален избор за начален клас к..
Показва 1 до 12 от 54 (5 страници)
Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.
Повече информация за „бисквитките“ може да намерите в раздела ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ