Меню
Вашите продукти

Блог на BGbike RSS Feed

13 Jul Вътрешни гуми с гел против спукване: защо да им се доверите?
BGBike.bg 1 2253
Вътрешните гуми с гел против спукване са алтернатива на добре познатите ни безкамерни гуми за велосипеди или т.нар. tubeless. Също като тях, гумите с гел против спукване са значително по-устойчиви при колоездене в по-екстремни терени - участъци с ост..
21 May ПРАЗНИЧНО РАБОТНО ВРЕМЕ - 24 МАЙ
BGBike.bg 0 1257
Уважаеми клиенти,Във връзка с предстоящия национален празник "24 май Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост" Ви Информираме, че на 24.05.2021г. (Понеделник) магазин BGbike.bg, няма да работи. Заповядайте отново на 25.05.2021..
05 May ПАЗАРУВАЙ С НАГРАДИ ОТ БНП Париба Лични Финанси
BGBike.bg 0 2833
Знаеш какво искаш - а ние ще те подкрепим с празнично предложение за твоят нов велосипед.Пазарувай с БНП Париба Лични Финанси през април и май и се включи в томболата за награди.ПАЗАРУВАЙ НА ВНОСКИИзбери желаната покупка за сума над 150 лв. и я вземи..
22 Feb MTB класовете на Shimano - какво трябва да знаете
BGBike.bg 1 1267
Японската марка Shimano едва ли се нуждае от представяне – това е един от най-големите и реномирани производители на велокомпоненти в света с огромно разнообразие от продукти, създадени за всички, обичащи колоезденето – от деца и начинаещи, които нас..
08 Feb С какво впечатляват велосипедите CROSS през 2021
BGBike.bg 0 1686
Гамата велосипеди Cross 2021 все още е в процес на реализация, но едно е ясно - новите модели впечатляват с набор от цветове и компоненти. Както знаете, BGbike е мястото, където ще намерите подробна информация за всеки един от новите модели, които съ..
20 Jan Българските велосипеди CROSS - синоним на отлично качество и добра цена
BGBike.bg 0 2306
Българската марка Cross е добрият пример в областта на велоиндустрията, която днес опровергава напълно споменаващото се понякога мнение, че “българското производство не струва”. Днес марката велосипеди Cross е синоним на отлично качество и добра цена..
17 Jan CROSS SPEEDSTER само за деца!
BGBike.bg 0 3263
Моделите ни в серията на Cross за деца Speedster са с изцяло обновен дизайн, като запазват характерния си общ триъгълен контур на леката алуминиева рамка. МТB спортната визия и съответстващият ѝ набор от компоненти не са случайни, тъй като децата са ..
31 Aug Избор на заключващо устройство за велосипеда - какво трябва да знаем?
BGBike.bg 0 1195
Изборът на надеждна заключваща система за вашия велосипед често може да се окаже доста труден. От своя страна, вземането на погрешно решение, когато става въпрос за ново заключващо устройство, може да остави колелото ви недостатъчно защитено и да го ..
25 Aug Ревю на THULE Xpress 970
BGBike.bg 0 2954
Thule 970 Xpress е проектиран така, че да може да се монтира на теглича на всеки автомобил. От Thule дори твърдят, че Xpress 970 е единственият на пазара, одобрен по ISO, багажник за велосипед, който се закрепва за теглич.    Капацитет Thule Xpres..
24 Aug Размерът на гумите
BGBike.bg 1 13378
Размерът на гумите не единственият определящ фактор за типа велосипед. Днес от значение са и други компоненти в геометрията на велосипеда, които е добре да съобразите при търсенето на най-подходящото за вас колело. Неотдавна стандартът за велосипед з..
04 Jun Как да изберем детски велосипед?
BGBike.bg 0 2172
Едно от любимите занимания на децата е да карат колело. Може би и вие си спомняте за момента, в който са ви подарили първия нов велосипед, с чувство на умиление, а и с нотка носталгия. Изхождайки от предимствата, с които се характеризира карането на ..
26 May COVID-19 и колоезденето - положителните “последици”, които заслужават внимание
BGBike.bg 0 902
Затварянето на граници, спирането на производства и недостигът на работна ръка са само част от нещата, които кризата, предизвикана от COVID-19, повлече след себе си. Пандемията се разпростря по целия свят и преобърна представите и плановете на много ..
Показва 1 до 12 от 59 (5 страници)