Меню
Вашите продукти

Блог на BGbike RSS Feed

31 Aug Избор на заключващо устройство за велосипеда - какво трябва да знаем?
BGBike.bg 0 151
Изборът на надеждна заключваща система за вашия велосипед често може да се окаже доста труден. От своя страна, вземането на погрешно решение, когато става въпрос за ново заключващо устройство, може да остави колелото ви недостатъчно защитено и да го ..
28 Aug BGBike е лицензиран сервиз и тестов център на е-велосипеди Eljoy
BGBike.bg 0 114
В магазина на BGBike можете да откриете трите е-велосипеда на българската марка Eljoy, а вече и да се възползвате от следпродажбено гаранционно обслужване. BGBike вече официално е оторизиран сервиз и тестов център на българските електрически велосипе..
25 Aug Ревю на THULE Xpress 970
BGBike.bg 0 1852
Thule 970 Xpress е проектиран така, че да може да се монтира на теглича на всеки автомобил. От Thule дори твърдят, че Xpress 970 е единственият на пазара, одобрен по ISO, багажник за велосипед, който се закрепва за теглич.    Капацитет Thule Xpres..
24 Aug Размерът на гумите
BGBike.bg 0 1709
Размерът на гумите не единственият определящ фактор за типа велосипед. Днес от значение са и други компоненти в геометрията на велосипеда, които е добре да съобразите при търсенето на най-подходящото за вас колело. Неотдавна стандартът за велосипед з..
10 Aug Е-велосипеди Eljoy с 200 лв. отстъпка при покупка от магазина на BgBike.bg
BGBike.bg 0 429
Електрическите велосипеди от ново поколение на родната марка Eljoy в този момент са на най-добра цена! Само сега с покупката на електрически велосипед Eljoy от магазина или на BGbike.bg получавате цели 200 лв. отстъпка от редовната им цена. Всичко то..
06 Aug Електрически велосипеди Eljoy! Българската технологична гордост
BGBike.bg 0 203
Иновативната идея, основана на страстта към зелената култура и технология, обединява двама специалисти в напълно различни области. Eljoy Bikes е българска компания за производство на е-велосипеди, основана във Варна от Галин Бонев - финансист и Галин..
04 Jun Как да изберем детски велосипед?
BGBike.bg 0 587
Едно от любимите занимания на децата е да карат колело. Може би и вие си спомняте за момента, в който са ви подарили първия нов велосипед, с чувство на умиление, а и с нотка носталгия. Изхождайки от предимствата, с които се характеризира карането на ..
26 May COVID-19 и колоезденето - положителните “последици”, които заслужават внимание
BGBike.bg 0 266
Затварянето на граници, спирането на производства и недостигът на работна ръка са само част от нещата, които кризата, предизвикана от COVID-19, повлече след себе си. Пандемията се разпростря по целия свят и преобърна представите и плановете на много ..
01 May Намалени велосипеди CROSS в BGbike.bg през месец Май
BGBike.bg 1 1001
Търсиш високо качество на достъпни цени? Ние знаем това и имаме нещо за теб. През целия месец Април в BGBIKE има предложения, които определено не са за изпускане:  ●       Планинският велосипед CROSS GRX 9 27,5" 2019 е идеален избор за начален клас к..
07 Apr Всички велосипеди на изплащане без оскъпяване
BGBike.bg 0 1242
BGbike дава възможност да закупите велосипед без оскъпяване на шест равни месечни вноски. Възползвайте се от нашите промоционални предложения! Не отлагайте повече покупката на желания велосипед!   Срок на изплащане: 6 месеца 6 равни месечни ..
28 Mar Намалени велосипеди CROSS в BGbike.bg през месец Април
BGBike.bg 0 767
Търсиш високо качество на достъпни цени? Ние знаем това и имаме нещо за теб. През целия месец Април в BGBIKE има предложения, които определено не са за изпускане:  ●       Планинският велосипед CROSS GRX 9 29" 2019 е идеален избор за начален клас кол..
22 Mar Как да спортуваме в условията на социална изолация?
BGBike.bg 0 313
С последните мерки, които бяха приети във връзка със справяне с кризата с коронавируса у нас, възможностите за спорт на открито съвсем бяха ограничени. Единствената алтернатива за активност, при възможно най-голяма изолация, остават бягането и колоез..
Показва 1 до 12 от 53 (5 страници)
Ние използваме „бисквитки“ и други подобни инструменти, за показване съдържанието на сайта и подобряване на потребителското изживяване.
Повече информация за „бисквитките“ може да намерите в раздела ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ