Електрическите велосипеди от ново поколение на родната марка Eljoy в този момент са на най-добра цена! Само сега с покупката на електрически велосипед Eljoy от магазина или на BGbike.bg получавате цели 200 лв. отстъпка от редовната им цена. Всичко това, благодарение на нашия специален промокод "ELJOY200" !

Предложенията ни не са за изпускане: 

Електрически велосипеди Eljoy City и Eljoy Tempo са идеален избор за тези от вас, които преди всичко мислят “зелено” и искат да допринесат за опазване на въздуха в градската среда. Тези два изключително функционални и удобни модела за града могат да бъдат закупени за 2599 лв., вместо на редовната им цена от 2799 лв.; 

Е-велосипед Eljoy Revolution MTB, проектиран специално за онези от вас, които искат да покорят сложните планински терени без излишни усилия, само сега е 3199 лв. вместо 3399 лв. 

Двата велосипеда могат да бъдат закупени и на изплащане на равни месечни вноски за 12 месеца - City и Tempo моделите по 242,58 лв. на месец, MTB: по 298,58 лв.

На прага сме на един от любимите за велоентусиастите сезон - есента. Какво по-хубаво време от това да се сдобием с функционален е-велосипед на най-добра цена от магазина на BgBike!