Меню
Вашите продукти

Новини RSS Feed

24 Oct Безплатно паркиране пред магазина: клиентът е важен!
BGBike.bg 0 216
Да пазаруваш от магазин, който ти осигурява възможност да паркираш непосредствено пред него, е мечтано удобство за всеки клиент. Затова ние от BGBIKE предоставяме специално за нашите клиенти безплатно паркомясто, обозначено със съответната табела. Ка..
04 Oct Топ 5 на най-продаваните велосипеди през 2022г.
BGBike.bg 0 211
Колоезденето неминуемо се нарежда сред популярните активности, практикувани от малки и големи днес. Карането на колело е ваше хоби, начин да се придвижите бързо от точка А до точка Б или пък средство за спортуване и връзка с природата? При всички слу..
01 Oct Есенно намаление на всички велосипеди
BGBike.bg 0 1875
Търсиш повод да си направиш дългоочакван подарък? Ето го и него - нека отбележим месец Октомври с цели 15% отстъпка на всички налични велосипеди.Кога? Намалението ще продължи през Октомври -  от 1-ви до 31-ви включително. Къде? От промоцията може да ..
21 May ПРАЗНИЧНО РАБОТНО ВРЕМЕ - 24 МАЙ
BGBike.bg 0 2527
Уважаеми клиенти,Във връзка с предстоящия национален празник "24 май Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост" Ви Информираме, че на 24.05.2021г. (Понеделник) магазин BGbike.bg, няма да работи. Заповядайте отново на 25.05.2021..
05 May ПАЗАРУВАЙ С НАГРАДИ ОТ БНП Париба Лични Финанси
BGBike.bg 0 5173
Знаеш какво искаш - а ние ще те подкрепим с празнично предложение за твоят нов велосипед.Пазарувай с БНП Париба Лични Финанси през април и май и се включи в томболата за награди.ПАЗАРУВАЙ НА ВНОСКИИзбери желаната покупка за сума над 150 лв. и я вземи..
20 Jan Българските велосипеди CROSS - синоним на отлично качество и добра цена
BGBike.bg 0 3383
Българската марка Cross е добрият пример в областта на велоиндустрията, която днес опровергава напълно споменаващото се понякога мнение, че “българското производство не струва”. Днес марката велосипеди Cross е синоним на отлично качество и добра цена..
26 May COVID-19 и колоезденето - положителните “последици”, които заслужават внимание
BGBike.bg 0 1005
Затварянето на граници, спирането на производства и недостигът на работна ръка са само част от нещата, които кризата, предизвикана от COVID-19, повлече след себе си. Пандемията се разпростря по целия свят и преобърна представите и плановете на много ..
01 May Намалени велосипеди CROSS в BGbike.bg през месец Май
BGBike.bg 1 2601
Търсиш високо качество на достъпни цени? Ние знаем това и имаме нещо за теб. През целия месец Април в BGBIKE има предложения, които определено не са за изпускане:  ●       Планинският велосипед CROSS GRX 9 27,5" 2019 е идеален избор за начален клас к..
07 Apr Всички велосипеди на изплащане без оскъпяване
BGBike.bg 0 2080
BGbike дава възможност да закупите велосипед без оскъпяване на шест равни месечни вноски. Възползвайте се от нашите промоционални предложения! Не отлагайте повече покупката на желания велосипед!   Срок на изплащане: 6 месеца 6 равни месечни ..
28 Mar Намалени велосипеди CROSS в BGbike.bg през месец Април
BGBike.bg 0 1884
Търсиш високо качество на достъпни цени? Ние знаем това и имаме нещо за теб. През целия месец Април в BGBIKE има предложения, които определено не са за изпускане:  ●       Планинският велосипед CROSS GRX 9 29" 2019 е идеален избор за начален клас кол..
22 Mar Как да спортуваме в условията на социална изолация?
BGBike.bg 0 894
С последните мерки, които бяха приети във връзка със справяне с кризата с коронавируса у нас, възможностите за спорт на открито съвсем бяха ограничени. Единствената алтернатива за активност, при възможно най-голяма изолация, остават бягането и колоез..
01 Mar Намалени велосипеди CROSS в BGbike.bg през месец Март
BGBike.bg 0 1683
Търсиш високо качество на достъпни цени? Ние знаем това и имаме нещо за теб. През целия месец март в BGBIKE има предложения, които определено не са за изпускане:  ●       Планинският велосипед CROSS GRX 7 29" DB 2019 е идеален избор за начален клас к..
Показва 1 до 12 от 28 (3 страници)