Меню
Вашите продукти

Новини RSS Feed

21 May ПРАЗНИЧНО РАБОТНО ВРЕМЕ - 24 МАЙ
BGBike.bg 0 908
Уважаеми клиенти,Във връзка с предстоящия национален празник "24 май Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост" Ви Информираме, че на 24.05.2021г. (Понеделник) магазин BGbike.bg, няма да работи. Заповядайте отново на 25.05.2021..
05 May ПАЗАРУВАЙ С НАГРАДИ ОТ БНП Париба Лични Финанси
BGBike.bg 0 1669
Знаеш какво искаш - а ние ще те подкрепим с празнично предложение за твоят нов велосипед.Пазарувай с БНП Париба Лични Финанси през април и май и се включи в томболата за награди.ПАЗАРУВАЙ НА ВНОСКИИзбери желаната покупка за сума над 150 лв. и я вземи..
20 Jan Българските велосипеди CROSS - синоним на отлично качество и добра цена
BGBike.bg 0 2033
Българската марка Cross е добрият пример в областта на велоиндустрията, която днес опровергава напълно споменаващото се понякога мнение, че “българското производство не струва”. Днес марката велосипеди Cross е синоним на отлично качество и добра цена..
26 May COVID-19 и колоезденето - положителните “последици”, които заслужават внимание
BGBike.bg 0 884
Затварянето на граници, спирането на производства и недостигът на работна ръка са само част от нещата, които кризата, предизвикана от COVID-19, повлече след себе си. Пандемията се разпростря по целия свят и преобърна представите и плановете на много ..
01 May Намалени велосипеди CROSS в BGbike.bg през месец Май
BGBike.bg 1 2227
Търсиш високо качество на достъпни цени? Ние знаем това и имаме нещо за теб. През целия месец Април в BGBIKE има предложения, които определено не са за изпускане:  ●       Планинският велосипед CROSS GRX 9 27,5" 2019 е идеален избор за начален клас к..
07 Apr Всички велосипеди на изплащане без оскъпяване
BGBike.bg 0 1963
BGbike дава възможност да закупите велосипед без оскъпяване на шест равни месечни вноски. Възползвайте се от нашите промоционални предложения! Не отлагайте повече покупката на желания велосипед!   Срок на изплащане: 6 месеца 6 равни месечни ..
28 Mar Намалени велосипеди CROSS в BGbike.bg през месец Април
BGBike.bg 0 1666
Търсиш високо качество на достъпни цени? Ние знаем това и имаме нещо за теб. През целия месец Април в BGBIKE има предложения, които определено не са за изпускане:  ●       Планинският велосипед CROSS GRX 9 29" 2019 е идеален избор за начален клас кол..
22 Mar Как да спортуваме в условията на социална изолация?
BGBike.bg 0 798
С последните мерки, които бяха приети във връзка със справяне с кризата с коронавируса у нас, възможностите за спорт на открито съвсем бяха ограничени. Единствената алтернатива за активност, при възможно най-голяма изолация, остават бягането и колоез..
01 Mar Намалени велосипеди CROSS в BGbike.bg през месец Март
BGBike.bg 0 1523
Търсиш високо качество на достъпни цени? Ние знаем това и имаме нещо за теб. През целия месец март в BGBIKE има предложения, които определено не са за изпускане:  ●       Планинският велосипед CROSS GRX 7 29" DB 2019 е идеален избор за начален клас к..
29 Feb Е-велосипеди Eljoy с 200 лв. отстъпка при покупка от магазина на BgBike.bg
BGBike.bg 0 1396
Електрическите велосипеди от ново поколение на родната марка Eljoy в този момент са на най-добра цена! Само сега с покупката на електрически велосипед Eljoy от магазина или на BGbike.bg получавате цели 200 лв. отстъпка от редовната им цена. Всичко то..
26 Feb Електрически велосипеди Eljoy! Българската технологична гордост
BGBike.bg 0 1367
Иновативната идея, основана на страстта към зелената култура и технология, обединява двама специалисти в напълно различни области. Eljoy Bikes е българска компания за производство на е-велосипеди, основана във Варна от Галин Бонев - финансист и Галин..
26 Feb Намаление на всички велосипеди CROSS
BGBike.bg 0 1482
Търсиш повод да си направиш дългоочакван подарък? Ето го и него - нека отбележим заедно Баба Марта с цели 15% отстъпка на всички налични велосипеди с марка CROSS.Кога? Намалението ще продължи цели 4 дни -  от 29 февруари до 3 март включително. Къде? ..
Показва 1 до 12 от 25 (3 страници)