Меню
Вашите продукти

Велосипеди RSS Feed

08 Feb С какво впечатляват велосипедите CROSS през 2021
BGBike.bg 0 2049
Гамата велосипеди Cross 2021 все още е в процес на реализация, но едно е ясно - новите модели впечатляват с набор от цветове и компоненти. Както знаете, BGbike е мястото, където ще намерите подробна информация за всеки един от новите модели, които съ..
17 Jan CROSS SPEEDSTER само за деца!
BGBike.bg 0 3550
Моделите ни в серията на Cross за деца Speedster са с изцяло обновен дизайн, като запазват характерния си общ триъгълен контур на леката алуминиева рамка. МТB спортната визия и съответстващият ѝ набор от компоненти не са случайни, тъй като децата са ..
27 Jan Основни компоненти на велосипеда?
BGBike.bg 1 7452
Всеки любител колоездач е добре да познава цялостното устройство и компонентите на велосипеда си. Макар че по своето устройство велосипедът не представлява толкова сложен механизъм, с навлизането на съвременните технологии и прилагането на редица тех..
27 Feb Новият VIPER 2018
BGBike.bg 1 1825
Ревю на CROSS VIPER 2018 Моделът VIPER е познат от предходния сезон, като за новия претърпя промени в някои от компонентите, но отново запазва концепцията си за достъпен ценови клас. Основната разлика за 2018-та е оборудването му с по-добра пред..
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)