Изкупуване на велосипеди - върни старото си колело и вземи нов велосипед Trek

Желанието за нов и модерен велосипед често предизвиква въпроса какво да правим със стария. Всеки от нас е изпитвал тежкия процес на намиране на подходящ пазар, подготовка на стария велосипед за продажба или размишление за най-добрата платформа за пускане на обява. Въпреки това, има по-добър и по-лесен метод с нашата програма за обратно изкупуване на велосипеди.

Един от най-лесните и удобни начини за продажба на стария велосипед е някой друг да Ви помогне да намерите купувач за него. Чрез нашата програма за изкупуване на велосипеди предоставяме точно такава услуга. Вместо да използвате усилия и време за сервизиране, онлайн обяви и организиране на срещи с потенциални купувачи, ние ще изкупим Вашето старо колело и ще Ви предложим справедлива цена за него.

Защо да изберете програма за изкупуване на стари велосипеди? Първо, тя Ви предоставя възможността бързо и лесно да си закупите следващия велосипед. Второ, избягвате стреса и несигурността, свързани с продажбата на лични вещи. И накрая, като участвате в програмата, не само се сдобивате с нов велосипед, но и подкрепяте екологичния и устойчив подход към използването на ресурси.

Заповядайте при нас

Независимо от модела, марката и възрастта на Вашия стар велосипед, заедно ще направим прехода към новия ви Trek по-удобен и приятен!

Първа стъпка

Изберете своя нов велосипед TREK и заповядайте на място при нас със старото си колело. Ние ще направим максимално обективна оценка и ще предложим справедлива цена за обратно изкупуване. Оценката се прави на място от наш квалифициран техник, като е необходимо да представите документи за притежание. Притежанието на сервизна история ще затвърди техническото състояние на велосипеда.

Втора стъпка

След като бъде направена оценка на текущото състояние на Вашия стар велосипед, ще изготвим оферта за покупката на нов велосипед Trek, като приспаднем стойността на старото колело. Оценката се изготвя в писмена форма, като може да бъде изпратена и по имейл. Направената оценка в първа стъпка не ангажира с покупка, ако оценката не Ви удовлетворява.

Трета стъпка

Последната трета стъпка, която е най-приятна, ви превръща в горди собственици на чисто нов велосипед TREK, отговарящ на всички Ваши желания и мечти. Сумата за доплащане за новото колело може да бъде направена на изплащане с месечни вноски, с дебитна/кредитна карта или в брой.

Вижте някои от страхотните модели на Trek, които можете да притежавате:

Обадете ни се, за да уговорим час за среща и оценка на Вашия велосипед

Очакваме Ви!

Добавено в любими

Този уебсайт използва бисквитки, защото те са важни за работа му. Научете повече.