Магазин и сервиз BG-Bike:

Магазин и сервиз BG-Bike

Нашият магазин:

Нашият магазин

Нашият сервиз:

Нашият сервиз

BG-Bike е магазин и сервиз за велосипеди в град Пловдив. При нас ще намерите както градски, така и планински велосипеди, за деца и за възрастни. Предлагаме също и пълна гама аксесоари и екипировка за колоездене. Ако се нуждаете от сервиз или асистенция - не се колебайте да запазите час за ремонт при нас!

Сервизът изпълнява всякави ремонтни дейности, включително и най-странните желания на клиентите, в това число: сглобяване и разглобяване, рециклиране (пребоядисване) на велосипеди. Справяме се и доста добре с разплитане, наплитане и центровка на капли – нови и стари (но не много стари)! За редовните клиенти на сервиза направили онлайн регистрация и заявка за сервизна услуга е предвидена 20% отстъпка от цената на сервизните услуги.

Желанието ни е да помагаме и спонсорираме спортуващите активно и занимаващите се професионално колоездене в България!

Наша гордост са не безизвестните:

  • Михайл Банов – състезател в стил DH;
  • Стефан Тодоров (Машината) – състезател на големи разстояния и маратони;
  • Bo Dudek – неотказващ се и неуморим в стил CROSS COUNTRY.

При желание да станете част от нашия отбор – не се колебайте. Изпратете Вашите данни и евентуално победи.

Онлайн магазин BG-Bike е един от многото онлайн магазини в България, но един от малкото магазини, които имат и наличен истински (физически) магазин и сервиз. Това ни дава възможност да продаваме проверени и с доказано качество компоненти, които ежедневно монтираме. С тази дейност се занимаваме от 2013 година, а главният механик на сервиза – Богдан Гишин усъвършенства своите умения от 1998 година насам.

Поради голямото разнообразие на предлаганите стоки и малките им количества в магазина, артикулите в електронния магазин BG-Bike могат да се окажат изчерпани. Поради тази причина Ви молим за извинение, ако се окаже, че желан от Вас артикул не може да Ви бъде доставен в момента.

Ако търсите нещо конкретно и не го намирате, не се колебайте да ни се обадите. Веднага ще Ви информираме за наличност. Страницата се обновява непрекъснато.

Посетете нашия нов склад в Пловдив на адрес ул. В. Ихчиев 1, където ще можете да видите изложени всички налични модели велосипеди:

Мнения на клиенти:

И. Щ. от Пловдив
Перфектно обслужване и невероятен сервиз. Никъде другаде не могат да направят магиите, които Богдан върши!
М. К. от Пловдив
Най-добрият сервиз в Пловдив! Винаги в готовност да приемат клиент и винаги насреща за съвет. Истински професионалисти!
М. Х. от Пловдив
Много любезено и отзивчиво обслужване, придружено от полезни съвети и напътствия.
Добавено в любими

Този уебсайт използва бисквитки, защото те са важни за работа му. Научете повече.