Доставки

Доставки

Услугата е валидна за всяко населено място на територията на Република България.

Поръчките се обработват и изпращат с куриерска фирма (Интерлогистика) до 2 (два) работни дни след получаване на потвърждение по телефон или ел. поща.

Доставката се плаща с наложен платеж, плащане по банка, с кредитна или дебитна карта от клиента, поръчал съответните стоки чрез онлайн поръчка в сайтa

При поръчки над 100лв.  - Безплатна доставка на територията на България /Важи за всички артикули от он-лайн магазина!/ . За поръчки под 100лв. доставката е с фиксирана цена 6лв.

Доставката се извършва в работно време /от 9 до 18ч/.

***Моля, посочете място за доставка, на което има кой да посрещне пратката в работно време.

Куриерската фирма ще се свърже с Вас на посочения от вас телефонен номер чрез СМС или телефонно обаждане за да уточни деня и часа на доставка.


Доставката се осъществява с куриерска фирма "Интерлогистика" !

Подробна информация за куриерските фирми както и тарифите за превоз, можете да намерите в сайта на съответната фирма.

Отстъпки

За повече информация позвъни на: 0888 730 960 или на ел. адрес: sales@bgbike.bg

Отказ от стока

Отказ от стока по чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 7 работни дни от датата на покупката. Опаковката на стоката, както и самата стока не трябва да бъдат повредени или използвани от клиента(велосипедите НЕ трябва да са използвани). Разходите по транспорта за доставка и връщане на стоката се поемат от потребителя.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

·         доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.

·         цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.

·         Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже в срок 7 дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай, Клиентът трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. При неизпълнение на това условие"www.bgbike.bg" си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването й от Клиента.

ВАЖНО! Стараем се да поддържаме актуална наличност, но е възможно някои стоки да са временно изчерпани. Ако поръчаният от вас продукт не е наличен в момента, ще ви уведомим своевременно.