Грипове ODI Bjorn V2.1 Lock on Mtb Black

Грипове ODI Bjorn V2.1 Lock on Mtb Black

D33BJB-B
Със запитване
55,00 лв.
с включен ДДС
Цвят
  • black
 

Грипове, които изглеждат толкова добре - трудно е да се повярва, че идват от остатъците на други ръкохватки

ODI си партнира с Bjorn Bikes за изграждане на устойчиво сцепление, без да се жертва производителността.В резултат те произвеждат 100% рециклирани грипове. Гриповете се произвеждат в централата на ODI в САЩ, като се използва рециклирана постиндустриална гума от производството на ръкохватки на ODI.

Новите грипове Bjorn v2.1 Lock-On се произвеждат с помощта на 100% пост-индустриален TPE, който се събира и рециклира вътрешно, за да се осигури постоянно качество и да се елиминират отпадъците. Благодарение на високото качество на материалите, които ODI използва в първоначалното си производство, материалът е в състояние да запази над 95% от първоначалната си издръжливост или меко усещане.

Кой знае, че устойчивостта може да се почувства толкова добре

Гриповете също са проектирани да добавят комфорт в точките на контакт с помощта на текстурирани подложки и изместен дизайн от страната на дланта за повече подплата, както и седло от долната страна на ръкохватката за по-удобно поставяне на палеца при каране. Всичко това е изградено върху собствената система V2.1 Lock-On на ODI за лесна инсталация и 100% сигурно поставяне на хващане.

Няма коментари за продукта
Добавено в любими

Този уебсайт използва бисквитки, защото те са важни за работа му. Научете повече.