Инструкции за онлайн кредит

Инструкции за онлайн кредит

Вече не е нужно да идвате до наш магазин, за да вземете велосипед на изплащане. Ние от BGbike.bg предлагаме максимално улеснен, бърз и удобен начин за кандидатстване на изплащане онлайн.

Важно!

Поръчката на продукт от сайта става валидна след като наш представител се свърже с Вас по телефона за потвърждение на поръчката.

1. Изберете продукт от сайта.

2. За да можете да видите различните схеми на изплащане изберете "Виж схеми на изплащане"

3. След като сте се запознали с възможните варианти за разсрочено плащане изберете бутон "КУПИ", след което продуктът ще бъде добавен към вашата количка.

4. Можете да продължите с пазаруването или да преминете към финализиране на Вашата поръчка, като кликнете на Вашата количка.

5. Попълнете всички задължителни полета. От "Начини на плащане" изберете "Покупка на изплащане/стоков кредит" или "Изплащане с 0% лихва"

6. В "Детайли за плащането" отбележете желаната от Вас схема за разсрочено плащане

7. Запознайте се с условията за пазаруване, след което натиснете бутона "ИЗПРАТИ ПОРЪЧКАТА", за да финализирате Вашата поръчка.

8. Наш служител ще се свърже с Вас в най-кратък срок, за да уточните подробностите по направената поръчка. След като вече сте одобрен ще се свържем отново с Вас, за да уточним подробности относно доставката за съответния велосипед.