Помпа LEZYNE Sport Gravel Drive Matte Black

Помпа LEZYNE Sport Gravel Drive Matte Black

1-FP-SPGRVL-V117
Със запитване
125,00 лв.
с включен ДДС
 

Проектиран специално за велосипеди с чакъл и други гуми със среден обем, Sport Gravel Floor Drive е най-добрата подова помпа за бързо и точно помпане на гуми с размери 32c и по-големи. Изграден около цилиндър с по-голям диаметър от нашите CNC и Classic Floor Drive помпи, Sport Gravel Floor Drive изтласква повече въздух на ход за по-бързо пълнене, като същевременно предлага лесно изпомпване.

Нашият лесен за разчитане — и изключително точен — 3,5" (88,9 MM) аналогов манометър гарантира, че набирането на идеалното налягане е безпроблемна работа, предлагайки +/- .5 PSI (.3 BAR) точност до 100 PSI ( 6,9 BAR)

Оборудван с нашия безкамерен патронник, Sport Gravel Floor Drive е еднакво у дома с горните части преди каране като безкамерни гуми за сядане. Отличаващ се с обръщащ се дизайн, безкамерният патронник лесно се навива директно върху клапаните на Presta или директно върху вала на клапана, след като сърцевината на клапана бъде отстранена, за да осигури по-голям въздушен поток за поставяне на безкамерни гуми. Патронникът също така разполага с вграден инструмент за сърцевина на клапана за лесно затягане и отстраняване на клапана.

Универсалният, изключително дълъг маркуч позволява лесно надуване, независимо дали велосипедът ви е на земята, в работната стойка или виси на багажника ви за теглич в началото на пътеката.

Създаден да издържи, цевта, цевта и буталото на Gravel Floor Drive са изградени от издръжлива висококачествена стомана и монтирани към здрава основа от композитна матрица. Задвижването на чакълен под е изработено вътрешно, със 100% контролирано качество и напълно възобновяемо.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

МАКС.: 100 PSI | 6,9 бара

Няма коментари за продукта
Добавено в любими

Този уебсайт използва бисквитки, защото те са важни за работа му. Научете повече.