Вложка/Инсърт за Защита VITTORIA Air-Liner MTB
Вложка/Инсърт за Защита VITTORIA Air-Liner MTB
Вложка/Инсърт за Защита VITTORIA Air-Liner MTB
Вложка/Инсърт за Защита VITTORIA Air-Liner MTB
Вложка/Инсърт за Защита VITTORIA Air-Liner MTB
Вложка/Инсърт за Защита VITTORIA Air-Liner MTB

Вложка/Инсърт за Защита VITTORIA Air-Liner MTB

1115AL010L777BX
Със запитване
99,00 лв.
с включен ДДС

Вложка за безкамерни MTB гуми

Air-Liner увеличава контрола, издръжливостта, производителността и защитата както на гумата, така и на колелото.Съвместим с всякакъв размер джанти (до 29"), всеки безкамерен вентил и гуми с ширина от 1,9-4,0". Vittoria Air-Liner е вложка за гуми, предназначена за използване в безкамерни гуми.

Размер
  • L
 

Максимална защита на джантата и гумата

Air-Liner е висококачествена полимерна вложка, която замества част от въздушния обем в гумата. Тази характеристика, съчетана с формата, осигурява регулируема система, която подобрява представянето ви при каране. Air-Liner разрушава традиционния компромис между стабилност срещу сцепление и позволява на вашите гуми да останат стабилни, сцепление и контролирани, дори при ниско налягане. Air-Liner е проектиран с помощта на кръгло напречно сечение, с канали отгоре и отдолу. Горният канал осигурява място за регулируемата въздушна камера, която се намира директно под протектора на гумата. При удар ъгловите ръбове на канала първо се огъват и прогресивно нарастват към по-дебелата част, докато гумата се компресира. Това позволява на протектора да остане гъвкав, което увеличава сцеплението, без да се жертва устойчивостта на удар. Долният канал позволява лесна фина настройка на въздушната камера и позволява пълна съвместимост на всички стилове сърцевина на клапана. Формата на кръглото напречно сечение имитира естествената форма на гумата и поддържа по-голяма контактна площ в страничните стени на корпуса на гумата. Стабилността на гумите от една страна до друга е повишена, но протекторът остава мек и сцепляем. Това подобрява ефективността при завиване, изкачване и спиране. Защита: И колелото, и гумата са защитени от вложката Air-Liner. Чрез омекотяване на ударите от вътрешността на гумата, вашата скъпа джанта остава защитена, като същевременно елиминира спукванията, причинени от удари в джантата. Контрол: Вложката Air-Liner замества обема на въздуха в гумата. Намаленият обем на въздуха позволява на гумата да се компресира и отскача по по-контролиран начин в сравнение със стандартните безкамерни системи. Ефективност: Стабилността на гумите от едната страна към другата е увеличена, но протекторът остава мек и здрав. Това подобрява ефективността при завиване, изкачване и спиране. Издръжливост: Този изключително издръжлив полимерен материал е тестван за прогнозиран живот от 2000 часа при нормално каране или 1 пълен час използване на спускане по нанадолнище при типичен ездач.

Air-Liner се предлага в 4 размера и е съвместим с всички марки и модели гуми. S = 1.9’’ – 2.25’’ XC / Marathon M = 2.3’’ – 2.5’’ Всички MTN / Enduro L = 2.6’’ – 2.7’’ Enduro / Plus XL = 2.8’’ – 4.0’’ Plus / Fat

Размери

РазмерТеглоКод на артикул
S (1.9 - 2.25) 90g 1115AL010S777BX
M (2.3 - 2.5) 165g 1115AL010M777BX
L (2.6 - 2.7) 200g 1115AL010L777BX
XL (2.8 - 4.0) 234g 1115AL01XL777BX
Няма коментари за продукта
Добавено в любими

Този уебсайт използва бисквитки, защото те са важни за работа му. Научете повече.